Навчання в Івано-Франківську

Надвірнянський коледж національного транспортного університету

Надвірнянський коледж національного транспортного університету


Створення коледжу підняло престиж нашого навчального закладу, одночасно збільшивши вимогливість педагогічного колективу до себе, до студентів, сприяло росту відповідальності за якість підготовки фахівців.

На даний час тут здійснюється підготовка на основі базової загальної середньої освіти та повної загальної середньої освіти з восьми спеціальностей на денному та п’яти спеціальностей на заочному відділеннях, а також за 17-ма робітничими професіями на відділенні підготовки та перепідготовки робітничих кадрів. Навчаються в коледжі близько 1500 студентів (зокрема 500 на заочному відділенні) та 500 слухачів за робітничими професіями.

Коледж повністю укомплектований висококваліфікованими педагогічними кадрами. У нас працює 131 штатних викладачів, серед яких троє кандидатів наук та 12 аспірантів.

Випускники коледжу отримують диплом державного зразка про вищу освіту з присвоєнням кваліфікації молодшого спеціаліста.

А в липні 2004 року згідно з наказом Міністерства освіти і науки України і Указом Президента України „Про заходи щодо вдосконалення системи вищої освіти України”, Надвірнянський коледж був приєднаний до складу Національного транспортного університету як відокремлений структурний підрозділ.

На базі коледжу в 2005-2006 н.р. відкрито заочне відділення Національного транспортного університету за такими спеціальностями: „Економіка підприємства”, „Організація перевезень і управління на транспорті” де викладають науковці Національного транспортного університету.

До послуг студентів і викладачів: одна триповерхова, три двоповерхових і чотири одноповерхових будівлі загальною площею 19,6 тис. м2; два гуртожитки на 432 ліжкомісця, торговий комплекс на 110 місць, гаражі навчальних автомобілів і господарської техніки, бібліотека з читальним залом (книжковий фонд складає близько 100 тисяч примірників), актовий зал на 250 місць, Палац культури і дозвілля студентів на 500 місць, спортивний зал з комплексом спортивних площадок, автодром, автономні котельні та водопостачальні станції, медпункт. У навчальних корпусах обладнано 50 навчальних кабінетів, з них 8 комп’ютерних класи, 9 лабораторій, 8 навчально-виробничих майстерень. Для навчання використовуються понад 120 сучасних комп’ютерів, 10 одиниць автотранспортної техніки, 50 одиниць верстатів та іншого технологічного обладнання. Філія коледжу складається з 14 навчальних кабінетів та 7 лабораторій, бібліотеки з читальним залом.

З метою покращення практичного навчання створено центр навчальної практики для трьох спеціальностей. Кабінети і лабораторії повністю обладнані технічними засобами навчання, постійно ведуться роботи з їх оновлення і поповнення. Для тиражування методичних посібників та вказівок використовується спеціальна розмножувальна техніка.

Крім навчально-виховної роботи, в коледжі звертається належна увага розвитку спорту, художньої самодіяльності та організації дозвілля. Працюють спортивні секції з волейболу, баскетболу, настільного тенісу, легкої атлетики, аеробіки, якими охоплено близько 180 осіб. Студенти постійно займають призові місця в змаганнях на першість області серед колективів фізкультури вищих навчальних закладів І-ІІ ступенів акредитації. Масово-оздоровчою роботою в коледжі охоплено близько 700 студентів.

Працюють гуртки художньої самодіяльності та клуби за інтересами: хоровий, вокальні, народного та сучасного танцю, ансамбль скрипалів, духовий оркестр, оркестр народних інструментів, драматичний гурток та студентський біблійний клуб. Учасники художньої самодіяльності неодноразово ставали призерами обласних оглядів-конкурсів. Традиційно проводиться день відділення, День студента, зустрічі з письменниками, працівниками правоохоронних органів, лікарями, ветеранами визвольних змагань, туристичні походи, поїздки до театру, історичних місць нашого краю. Велика увага надається морально-духовному вихованню студентів. У гуртожитку № 1 відкрита капличка, де всі бажаючі мають змогу зустрітися з духовними особами, які опікують наш навчальний заклад. У коледжі створено органи студентського самоврядування, які активно беруть участь в організації навчально-виховного процесу.

Гордістю навчального закладу є його випускники, які працюють в різних галузях народного господарства.

Молодіє і поповнюється навчальний заклад молодими викладачами, які разом зі своїми старшими колегами дбають про подальше зміцнення навчально-матеріальної бази, про покращення навчально-виховної та культурно-масової роботи, утвердження його позитивного іміджу.

Надвірна
78400, Івано-Франківська область, м. Надвірна, вул. Соборна , 177
0347520752, 0342501879
nadvirna_college@rambler.ru
www.ncntu.com.ua


повернутися в розділ | друкувати | відправити другу | поскаржитись | нагору

14.09.2010

Ринок працевлаштування в Івано-Франківську та області: кількість вакансій (вільних робочих місць) та резюме претендентів (працівників, що шукають роботу) по регіонам Івано-Франківська

Регіон Вакансії Резюме
Ivano_Frank Резюме і вакансії, робота в Івано-Франківську
вакансии и резюме
 
18592 12134
Kalush Резюме і вакансії, робота в Калуші
вакансии и резюме
 
653 161
Kolomuya Резюме і вакансії, робота в Коломиї
вакансии и резюме
 
705 220
Bohorodchanu Резюме і вакансії, робота в Богородчанах
вакансии и резюме
 
274 34
Byrshtun Резюме і вакансії, робота в Бурштині
вакансии и резюме
 
269 20
Verhovuna Резюме і вакансії, робота в Верховині
вакансии и резюме
 
239 12
Kiverci Резюме і вакансії, робота в Ківерцях
вакансии и резюме
 
223 10
Haluch Резюме і вакансії, робота в Галичі
вакансии и резюме
 
255 25
Doluna Резюме і вакансії, робота в Долині
вакансии и резюме
 
330 128
Kosiv Резюме і вакансії, робота в Косові
вакансии и резюме
 
255 61
Nadvirna Резюме і вакансії, робота в Надвірній
вакансии и резюме
 
329 62
Rohatun Резюме і вакансії, робота в Рогатині
вакансии и резюме
 
250 19
Rozhyativ Резюме і вакансії, робота в Рожнятові
вакансии и резюме
 
220 11
Rozhushche Резюме і вакансії, робота в Рожищі
вакансии и резюме
 
206 6
Snyatun Резюме і вакансії, робота в Снятині
вакансии и резюме
 
279 54
Tusmenucya Резюме і вакансії, робота в Тисмениці
вакансии и резюме
 
248 28
Tlumach Резюме і вакансії, робота в Тлумачі
вакансии и резюме
 
228 19