Присутність в офісі не є обов'язковою умовою продуктивної роботи

Міжнародне дослідження Cisco показало, що троє з кожних п'яти співробітників у всьому світі не вважають перебування в офісі неодмінною умовою продуктивної роботи. Опитування проводилося в Австралії, Бразилії, Великобританії, Німеччині, Індії, Іспанії, Італії, Китаї, Мексиці, Росії, США, Франції і Японії. У кожній з цих країн були опитані 200 співробітників і ІТ-фахівців.

Особливо не люблять офіси в Індії (там за максимальну мобільність і гнучкість у роботі висловилися 93% опитаних), Китаї (81%) і Бразилії (76%), повідомляє CyberSecurity. 66% опитаних вважають, що інформаційні технології дадуть їм можливість користуватися будь-яким пристроєм для доступу до корпоративних мереж, додатків і даних у будь-якому місці та в будь-який час.

Серед співробітників, які мають доступ до корпоративних мереж, додатків і даних за межами офісу, близько половини (45%) надурочно працюють одну-дві години на день. Ще чверть таких співробітників надурочно працює від чотирьох годин на день і більше.

Співробітники зазначають, що можливість працювати поза офісом зміцнює їхню лояльність до роботодавця (13%), впливає на вибір місця роботи (12%) і підвищує моральний дух (9%).

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад