Робота існує для тих, хто її шукає

Нещодавно в Городні поблизу площі ім. Попудренка запрацював магазин виробів Щорського заводу продтоварів. Привітна жіночка з посмішкою обслуговує покупців, пропонуючи солодощі. Клієнти в магазині завжди є, бо і асортимент завжди свіжий та якісний, та й обслуговування – на рівні. А працює там продавцем Альвіна Безручко.
Так склалося, що, закінчивши Харківський бухгалтерсько-економічний технікум для осіб з обмеженою працездатністю, за отриманою спеціальністю Альвіна попрацювала небагато часу. Їй дуже подобалась робота бухгалтера, та безробіття її не оминуло.
Альвіна, не зважаючи на стан здоров’я, хотіла мати роботу, тому чіплялась за будь-яку можливість працевлаштування. Вона працювала швачкою на фабриці «Елегант», соціальним працівником, приймальницею молока, продавцем продовольчих товарів.
Перебуваючи на обліку в Городнянському районному центрі зайнятості, Альвіна не припиняла разом з особистим консультантом активно підшукувати роботу: відвідувала інформаційні та консультаційні заходи, постійно цікавилася вакансіями, прислухалася до порад фахівців. Однак підходящої роботи не було. Жінка навіть задумалась над отриманням нової для себе професії манікюрника та виїхати з Городні в пошуку роботи до обласного центру, а можливо й до столиці.
Коли роботодавець, а це приватна підприємниця, яка реалізує вироби Щорського заводу продтоварів, звернулась до районного центру зайнятості за допомогою у підборі працівника, вибір свідомо впав на Альвіну Безручко - гасло «Робота існує для тих, хто її шукає» спрацювало. Вона з радістю приступила до роботи.
Альвіна - творча особистість: вміє шити, малювати, вишивати, її дитяча мрія – моделювати одяг. Не все в житті вдається, як задумано, але з такими талантами, як у цієї жінки та з її наполегливістю, вона точно не загубиться у житті.

http://www.dcz.gov.ua/chg/control/uk/index

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад