Як правильно підготуватись до співбесіди

Від співбесіди залежить ваша майбутня доля, тому час готуватись!
Ви вже склали певне враження своїм резюме, тому тепер при першій особистій зустрічі з роботодавцем, потрібно закріпити його впевненість у тому, що ви потрібні цій компанії. Ознайомтесь з доступною в інтернеті інформацією про дану компанію.
Заздалегідь продумайте свої відповіді на запитання, які найчастіше задають на співбесідах. Безперечно неможливо передбачити всі можливі варіанти розвитку подій, адже деякі компанії практикують нестандартні запитання, щоб визначити рівень вашого креативного мислення, хід думок та здатність знаходити вихід з непередбачуваних ситуацій. Проте, якщо ви не будете здатні відповісти навіть на найбільш поширені, про що далі можна буде говорити.
Не забувайте про зовнішній вигляд, який повинен повністю відповідати дрес-коду фірми, якщо він встановлений, якщо ж ні, то охайний та стриманий стиль покаже Вас з найкращої сторони. Як казав Дональд Трамп: «Одягатись треба для тої роботи, яку хочете мати, а не для тої, яку маєте».
Ставте питання, щоб визначити всі плюси та мінуси пропонованої посади, діяльності компанії та моментів, які залишились для вас не достатньо зрозумілими.
Приходьте на співбесіду вчасно. Якщо не знаєте місцевості або потрібно їхати з іншого кінця міста, враховуйте час, який можуть зайняти затори, пошук офісу чи інші раптові моменти.

www.zdorovia.com.ua

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад