Дмитро Олійник: Тільки за умов консолідації зусиль роботодавці зможуть ефективно відстоювати свої інтереси

Дмитро Олійник: Тільки за умов консолідації зусиль роботодавці зможуть ефективно відстоювати свої інтереси

- Формування єдиного голосу бізнесу в соціальному діалозі в Україні повинно відбуватись на всіх рівнях. Тільки за умов консолідації наших зусиль ми зможемо ефективно відстоювати інтереси роботодавців, – так Голова Ради Федерації роботодавців України Дмитро Олійник підсумував рішення про прийняття ФРУ до складу Конфедерації роботодавців України.

Це рішення було прийнято сьогодні на засіданні Ради КРУ. Його значення високо оцінив і президент Конфедерації Олександр Соколовський, інші виступаючі.

Нагадаємо, що з метою консолідації зусиль роботодавців 15 вересня цього року Радою ФРУ була схвалена пропозиція її голови щодо вступу в члени Конфедерації роботодавців України. А 14 вересня цього року на засіданні Ради Конфедерації роботодавців України також була прийнята постанова про вступ Конфедерації роботодавців України в члени Федерації роботодавців України.

На засіданні Ради Конфедерації також йшлося про стан роботи над проектами Податкового кодексу України та Державного бюджету України на 2011 рік. Присутні поділилися своїми думками щодо проекту Закону України «Про організації роботодавців, їх об’єднання, права і гарантії їх діяльності”, про стан укладання Генеральної угоди на 2010-2012 роки тощо.

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад