В Івано-Франківську почалося виробництво пральних машин

В Івано-Франківську почалося виробництво пральних машин

В Івано-Франківську почалося виробництво семи моделей пральних машин під торговою маркою Zanussi, що належить компанії Electrolux, повідомили Корреспондент.net у компанії.

Так, відзначають представники Electrolux, продуктова лінійка включатиме пральні машини фронтального завантаження, а пральні машини будуть поставлятися на ринок Росії та сусідніх країн. Також повідомляється, що раніше Electrolux уклала договір на купівлю івано-франківської фабрики пральних машин.

Згідно з повідомленням, наразі виробництво пральних машин здійснюється попереднім оператором фабрики - ТОВ Українська побутова техніка, на виробничих потужностях, які нещодавно придбала компанія Electrolux.

У компанії пояснили, що Electrolux нині перебуває в процесі отримання всіх дозвільних документів від українських органів державної влади, і після отримання необхідних ліцензій та дозволів Electrolux зможе самостійно управляти виробництвом і розширювати його масштаби.

"Ми пишаємося виходом на український ринок з власними виробничими потужностями і з нетерпінням чекаємо можливості розвитку операцій в Івано-Франківську, а також пропозиції подальших можливостей працевлаштування жителям регіону", - відзначає Андрій Ступін, керівник офісу промислових операцій Electrolux.

За його словами, наразі основним пріоритетом для компанії є отримання всіх дозволів і ліцензій, необхідних для початку власного виробництва.

"Ми відчуваємо повну підтримку в цьому процесі від органів державної влади на національному та регіональному рівні", - сказав він.

Нагадаємо, що операція з купівлі компанією Electrolux івано-франківської фабрики з виробництва пральних машин була схвалена Антимонопольним комітетом України в жовтні 2010 року. Вартість операції склала 19 млн євро. На фабриці в Івано-Франківську нині працюють 150 співробітників.

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад