Ворожимо на кавовій гущавині...

Ворожимо на кавовій гущавині...

Ми рідко замислюємося про те, як багато розповідають про нас ті речі, якими ми себе оточуємо. Але ж навіть чашечка кави, з якої ми зазвичай розпочинаємо день, - це дуже яскрава деталь, за якою можна судити про характер людини в цілому. Отже, що розповідає про вас ваша улюблена кава?

Еспрессо, кава по-східному. Спосіб приготування різний, а результат схожий - невелика чашечка міцного напою, що увібрала максимум смаку й аромату з кавового зерна, своєрідний концентрат бадьорості та гарного настрою. Цей напій вибирають натури цілісні та цілеспрямовані, які вміють одержувати максимальний результат, прикладаючи мінімум зусиль. І хоча їм далека сентиментальність, аматори такої кави вміють цінувати справжні почуття. Вони іноді можуть засуджувати близьких за дрібні слабкості, але при цьому часто роблять справжні героїчні вчинки в ім'я дружби та любові. Здатність креативно переосмислювати навіть звичайні повсякденні речі робить їх незамінними у творчих сферах діяльності.

Капучіно. Чудова кава з густою молочною пінкою, яку майстри віртуозно прикрашають вишуканими візерунками. Приготувати таку каву в домашніх умовах без кавоварки зі спеціальною насадкою неможливо, тому аматори капучіно звичайно за своїм напоєм відправляються до кав'ярні. І це не дивно, адже спілкування їм так само необхідне, як і кава. Ці романтичні натури чуйно вловлюють нюанси та півтони людських відносин. Вони дуже ніжні та вразливі, тому самі дуже дбайливо ставляться до оточуючих людей. Уміють бути вдячними, дуже цінують приємні дріб'язки та люблять комфорт. Їм підходить робота, пов'язана з активним спілкуванням - це природна для аматорів капучіно стихія, у якій вони прекрасно себе почувають і здатні домогтися великих успіхів.

Американо. Велика чашка цього ароматного, але не занадто міцного напою дозволяє насолодитися всіма перевагами кави, не наносячи надмірного тонізуючого удару по організму. Такий варіант вибирають люди, які прагнуть до розумних компромісів, але при цьому не бажають відмовляти собі в задоволенні. Як правило, вони відрізняються врівноваженістю та спокійним характером, завдяки чому мистецьки лавірують між протиріччями життя, не змінюючи своїм принципам. У відносинах з людьми особливо цінують надійність. У любові жадають від партнера щирості й уважності, не терплять недомовленостей та не прощають брехні. Вміють грамотно розставляти пріоритети та часто відрізняються схильністю до кропіткої роботи, з них часто виходять прекрасні аналітики та талановиті фінансисти.

Латте та мокко. Поєднує ці напої те, що вони готуються з додаванням цукру, молока й інших інгредієнтів на вибір, зокрема різних сиропів і шоколаду. Подібний простір варіацій обожнюють ті, хто любить розмаїтість і не терпить монотонності. Для таких людей кожен день життя - це привід для маленького свята, яким вони із задоволенням діляться з навколишніми. Ці сонячні оптимісти завжди знайдуть привід порадіти, поруч з ними тепло, легко та цікаво. У складних обставинах вони обов'язково підставлять дружнє плече та допоможуть знайти позитивні моменти, навіть якщо здається, що їх у житті вже не залишилося. У любові, як і в житті в цілому, шукають позитивних емоцій, тому можуть зачаровуватися легковажними особистостями, які вміють створювати ілюзію свята за чужий рахунок. У психологічно комфортній обстановці прекрасно справляються з будь-якою роботою.

Холодні кавові напої. Існує безліч рецептів приготування холодних коктейлів на основі натуральної кави. Вони користуються великою любов'ю у темпераментних енергійних натур, які не бажають чекати, поки охолоне їхній улюблений напій, а воліють відразу ж насолоджуватися його смаком. Такий підхід вони демонструють і до всіх інших сторін життя: угамовувати свою цікавість або позбуватися від негативних емоцій вони прагнуть відразу ж, як тільки в цьому виникне необхідність. Нетерпимо ставляться до будь-яких проявів нещирості та реагують на них із властивим їм запалом, що іноді, особливо в любовних відносинах, може спричиняти прикрі непорозуміння. Вони незамінні в ситуаціях, коли потрібно відстоювати чиїсь інтереси, особливо добре в них виходить захищати важливі, але небезперечні проекти, у які вони щиро вірять.

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад