У березні розпочинається навчання екскурсоводів для ЄВРО-2012

У березні розпочинається навчання екскурсоводів для ЄВРО-2012

Про це повідомили в Івано-Франківській облдержадміністрації. За наданою інформацією, Інститут туризму національного університету Прикарпаття ім. Василя Стефаника, Асоціація екскурсоводів України, Інститут туризму Федерації профспілок України м. Києва, ЗАТ "Івано-Франківськтурист" разом з головним управлінням з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв'язків і інвестицій облдержадміністрації вже оголосили набір слухачів з вищою освітою на шестимісячні курси з підготовки гідів-екскурсоводів.

Навчальний процес будуть проводити відповідно до державних стандартів, у руслі підготовки фахівців до чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Заняття будуть проводити висококваліфіковані викладачі та провідні спеціалісти екскурсійної справи ЗАТ "Івано-Франківськтурист". Навчання передбачає 2 місяці теоретичних занять, 4 місяці - практичних, 2 навчальні екскурсії та 160 годин вивчення іноземної мови (англійська, німецька).

Слухачі курсів повинні розробити індивідуальні, контрольний тексти екскурсії, укомплектувати портфель екскурсовода та захистити свою екскурсію перед державної екзаменаційною та обласний акредитаційною комісіями.

Після закінчення навчання успішним слухачам буде надана кваліфікація гід-екскурсовод, видано свідоцтво державного зразка, дозвіл на туристичний супровід в Івано-Франківській області.

Джерело: УНІАН.

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад