Що таке робоча параноя?

Що таке робоча параноя?

Робоча параноя - це коли співробітники не можуть відключитися від роботи навіть на відпочинку.

Майже дві третини лондонських співробітників під час відпочинку зв'язуються з офісом по телефону, за допомогою текстових або електронних повідомлень.

Більше чверті з 300 опитаних компанією Credant Technologies працівників, зізналися, що під час відпустки вони перевіряють свою електронну пошту кожен день. А 14% сказали, що роблять це по кілька разів за день.

Тільки 40% відповіли, що вони здатні розслабитися на відпочинку до такої міри, що успішно чинять опір бажанням відправити в офіс електронне повідомлення.

На думку респондентів, однією з головних причин, чому вони постійно залишаються на зв'язку, є страх, що їх колеги по роботі можуть спробувати скористатися їх відсутністю.

Але таке службову запопадливість також представляє ризик для системи безпеки, оскільки майже третину співробітників бере з собою на відпочинок свої лептопи, п'ята частина з них не захищає інформацію паролем, а 68% зовсім не шифрує важливі дані.

Крім цього, 83% опитаних сказали, що у свій вільний час завжди носять із собою мобільники або надолонники.

Але дві третини зізналися, що втрата кишенькового комп'ютера або мобільного телефону може привести до зайвих розладів, через те що доведеться повідомити про це начальству й отримати прочухана.

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад