Рекрутери прогнозують в 2011 році зростання попиту на IT-фахівців

Рекрутери прогнозують в 2011 році зростання попиту на IT-фахівців

В 2010 році IT-фахівці залишалися однією з найбільш затребуваних спеціальностей на ринку праці України і попит на них буде зростати в 2011 році. Цей вид діяльності зазначали в топ-10 найбільш затребуваних професій більшість рекрутингових компаній, опитаних BIZ.liga.net.

"Як і колись, буде зростати попит на IT-професіоналів, особливо на тих, які спеціалізуються на автоматизації", - зазначив генеральний директор порталу rabota.ua М. Михайлов. А за даними порталу hh.ua, "айтишні" C++ developer, PHP developer і SEO ввійшли до найбільш дефіцитних професій в 2010 році.

До десятки найбільш затребуваних професій року, що йде, складеної рекрутинговою компанією "Форсаж", на п'ятому місці - "програміст". За версією кадрового порталу "Superjob.ua", інженери та програмісти - на 8 і 9 місцях десятки. При цьому, за прогнозами порталу, "айтішники" займають першу позицію в топ-10 найбільш затребуваних професій на 2011 рік. За даними кадрового порталу rabota.ua, в 2010 році 2% від всіх вакансій, розміщених на порталі, доводилося на програмістів C/C++/C#/.NET.

Джерело: http://biz.liga.net/

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад